Samarbeidspartnere

Proff® har en rekke samarbeidspartnere innenfor ulike sektorer. Felles for alle samarbeidspartnerne er at de har integrert Proff® sitt søk i sin nettside/applikasjon på en eller annen måte. Ved hjelp av samarbeidet er Proff® tilstede der brukerne er i ulike kanaler og ulike brukssituasjoner.

DN.no – Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv har en attraktiv og kjøpesterk målgruppe. Over 1 million nordmenn leser DNs produkter i løpet av en uke, og disse er både høyt utdannede, samfunnsinteresserte og ressurssterke på mange områder.

Besøk dn.no

E24.no

E24 er Norges største digitale økonomi- og næringslivsavis. Hver uke leser over en million økonomiinteresserte nordmenn oss på desktop, mobil og tablet – døgnet rundt. Våre kjerneområder er børs og finans, næringsliv og jobb, samt featurestoff som bil og privatøkonomi. Vi skal være først ute med siste nytt, være tilstede der det skjer, samt gi leserne våre bakgrunn og konsekvens av det som skjer innenfor økonomi og næringsliv i Norge og på verdensbasis.

Besøk E24

Mercell

Mercell tilbyr markedets ledende skybaserte anbudsverktøy som digitaliserer og effektiviserer anskaffelsesprosessen. Firmaet gir leverandører en komplett anbudsvarsling, og innkjøpere konkurransegjennomføringsverktøy (KGV). Mercells løsninger sikrer at enhver offentlig anbudsprosess foregår digitalt, oversiktlig og sikkert i henhold til gjeldende lovverk.

Besøk Mercell