Proff AS

Telefon
21 51 66 01
Hverdager 09.00 – 15.00

Post-/Besøksadresse
Proff AS
Langkaia 1, 0150 Oslo

Org nr
918 298 037

Henvendelser vedrørende bedriftsoppføringer:

Spørsmål vedrørende faktura, endringer, tillegg eller oppdateringer i din bedrifts betalte oppføring rettes til vårt kundesenter.

Kontakt kundeservice

Ofte stilte spørsmål

Er alle foretak synlige på Proff.no?

Ja, Proff® er offisiell distributør av foretaksinformasjon fra Brønnøysundregistrene, og som sådan viser vi juridisk informasjon og regnskapsdata for alle aktive norske foretak. Informasjonen er offentlig tilgjengelig i en rekke registre. Vi har ikke anledning til å fjerne oppføringer fra Proff® uten at foretaket er slettet i Brønnøysundregistrene.

Hvorfor er min rolleinformasjon synlig på Proff.no?

Rolleinformasjonen som presenteres på proff.no (styre, revisor, daglig leder osv.) er offentlig informasjon og er gjengitt direkte fra Enhetsregisteret. Proff® har ikke anledning til å slette, reservere eller på annen måte skjule offentlig informasjon om rolleinnehavere i aktive, norske foretak.

Hvordan kan jeg endre informasjon om mitt foretak/rolle?

Offisiell foretaksinformasjon er gjengitt direkte fra Enhetsregisteret og Statistisk Sentralbyrå. Dersom du finner feil eller mangler i offisiell foretaksinformasjon, anmoder vi deg til å rette den opp via altinn.no eller å ta kontakt med Brønnøysundregistrene (http://www.brreg.no/kontakt.html ). Alle endringer vedr regnskap og ledelse som er meldt inn til Brønnøysundregistrene blir fortløpende endret og publisert på Proff.no.

For mer informasjon om endring av offisiell forteaksinformasjon, se Brønnøysundregistrene http://www.brreg.no/registrering/

Dersom offisiell foretaksinformasjon er korrekt men kontaktinformasjonen er feil, kan du ta kontakt med vårt kundesenter.

Er ditt firma kunde av Proff® og du ønsker å endre promotekster, logo, bilder, o.l., vennligst ta kontakt med vårt kundesenter.

Hvis du ønsker å presentere informasjon utover den offisielle foretaksinformasjonen, ta kontakt med vår salgsavdeling på annonse@proff.no eller tlf. 21 51 66 01.

Hvordan kan jeg endre info om eierposter/aksjonærer?

Proff® henter informasjon vedrørende aksjonærer og eierposter fra notene til siste årsregnskap innlevert til Brønnøysundregistrene. Informasjonen gjenspeiler derfor aksjonærer ved utgangen av siste regnskapsår og oppdateres automatisk på proff.no innen tre uker etter at regnskapet er godkjent i Brønnøysundregistrene.

Hvis du ønsker å oppdatere informasjonen på Proff® med endringer i aksjonærforhold som har skjedd etter innlevering av siste årsregnskap, må vi ha skriftlig dokumentasjon (utskrift fra aksjeeierboka). Se mer info om aksjeeierbok på Altinn og i Aksjeloven (lovdata). Send forespørselen sammen med dokumentasjonen til vårt kundesenter.

Dersom det er skrivefeil i navn e.l., behøver vi ikke utskrift fra aksjeboka. Vennligst ta kontakt med vårt kundesenter.

Når oppdateres informasjonen på Proff.no

Regnskapstall, rolleinformasjon og aksjonærdata oppdateres på bakgrunn av godkjente årsregnskap i Brønnøysundregistrene. Regnskapstallene er tilgjengelig på proff.no senest 3 uker fra de er godkjent i Brønnøysundregistrene. Offisiell rolleinformasjon oppdateres ukentlig.

Proff® mottar daglige oppdateringer av juridisk foretaksinformasjon fra Statistisk Sentralbyrå, mens kontaktopplysninger oppdateres ukentlig fra norske teleoperatører og Eniros egne databaser.

Endringer i kontaktinformasjon som meldes inn til vårt kundesenter, vil normalt ta tre virkedager å få ut på tjenesten. Andre endringer kan ta lenger, avhengig av dokumentasjonskrav og eventuelt behov for verifisering av faktiske forhold.

Fakturaspørsmål

Har du spørsmål om faktura, vennligst ta kontakt med vårt kundesenter.