Proff – The Business Finder

Proff® er en nyttetjeneste for det norske næringsliv. Vi leverer oppdatert dybdeinformasjon om norske bedrifter og brukes som beslutningsgrunnlag når profesjonelle aktører leter etter leverandører og samarbeidspartnere.

Vårt mål er å skape en markedsplass for kjøper og selger innen B2B i Norge. Dette gjør vi gjennom å utvikle en nyttig tjeneste for innkjøpere slik at disse kan få støtte og hjelp til å kunne foreta et riktig valg av leverandør.

For leverandørene tilbyr vi ulike løsninger for å eksponere foretaket sitt på en riktig og ryddig måte. Proff.no er en annonsørfinansiert tjeneste som er gratis for alle brukere.

Proff® distribueres gjennom internett og mobil. I tillegg har Proff.no knyttet til seg  seriøse samarbeidspartnere i norsk næringsliv, som DN.no, E24.no, TU.no, m.fl.

Proff® utgis av Proff AS, et heleid datterselskap av Enento Group Oyj., Finland

Ansvarlig redaktør for tjenesten Proff.no er Stine Glibstrup.

Proff® Abonnementsløsninger

Proff Forvalt er en brukervennlig nettjeneste for bedrifter som krever utvidet juridisk og økonomisk informasjon, kredittvurderinger og avanserte segmenteringsmuligheter.

Les mer her

Bli en av oss!

Hos oss kan du bygge din karriere i ulike roller, som for eksempel selger, utvikler, spesialist, eller leder. Er du glad i forretninger og utvikling så kommer du til å trives her.

Les mer her