Bli en av oss!

Vi er et verdi- og målstyrt konsern som ønsker å tiltrekke oss talenter i alle aldre og med forskjellige bakgrunner. Hos oss kan du bygge din karriere i ulike roller, som for eksempel selger, utvikler, spesialist, eller leder. Er du glad i forretninger og utvikling så kommer du til å trives her.

Vi arbeider kontinuerlig med å styrke og utvikle kompetansen vår og å skape en arbeidsplass der det er virkelig gøy å arbeide, hvilket vi mener er nøkkelen til at våre medarbeidere trives for å leverere de beste produktene og tjenestene til våre kunder. Vi ser etter deg som kan og vil bidra med din personlighet og kompetanse.

Siden 2019 er Proff en del av Enento Group som leverer økonomisk dybde-informasjon til bedrifter og privatpersoner i det Nordiske markedet. Konsernet har 420 medarbeidere. Enento Groups varemerker i Norge er Proff og Proff Forvalt. I Sverige og Danmark står vi bak UC og Proff, i Finland er Suomen Asiakastieto vårt sterkeste varemerke.

Great Place To Work

Vi er sertifiserte Great Place To Work, noe vi er svært stolte av!

Våre verdier:

We grow together: Med dette mener vi at vi er åpne for endring og utfordringer. Vi føler oss trygge på å ha ulike meninger og det er lov til å feile, vi streber etter å utvikle oss selv og andre. Vi samarbeider på tvers av grenser for å oppmuntre til nye tankesett og fremme innovativitet.  Vi er også nysgjerrige og engasjerte i vår pågående læring.

We build trust: Dette innebærer at vi holder det vi lover, vi stoler på hverandre og tar bærekraftige beslutninger. Vi er modige, åpne for kommunikasjon og vi tar ansvar og eierskap.

We care and dare: Dette betyr at vi tør være oss selv og at vi verdsetter mangfold i mennesker og i tankesett. Vi bidrar med høye ambisjoner, samt fokuserer på muligheter og løsninger.

We grow together.
We build trust.
We care and dare.

Intervju med ansatte

Hei Gina! Du jobber med Proff i Oslo. Fortell oss litt om jobben din?

Jeg begynte å jobbe her I 2013 og nå jobber jeg som account manager i nysalgs-avdelingen. Jeg liker Proff veldig godt, og produktene våre blir bedre og bedre hvert år.

Hvilke sider ved vårt firma liker du best?

Jeg liker lagånden vi har her, og at man blir hørt om man har noe på hjertet. Jeg setter pris på arbeidsmiljøet og de mulighetene vi har i Proff. Det er én av grunnene til at jeg alltid kommer tilbake.

Hva vil du si til noen som vurderer å søke jobb i Proff?

Vær motivert for å stadig gjøre det bedre og ha evnen til å tenke nytt.