Personvern

Personvern

Proffs databehandlingsprosesser og ivaretakelse av ditt personvern er beskrevet i Eniro konsernets personvern-policy.  Du kan når som helst be om innsyn i hvilken informasjon Proff har registrert om deg.  Klikk på knappen nedenfor for å åpne vår innsynsportal.  Du får svar innen 30 dager.

NB! Offentlig data om bedrifter og rolleinnehavere, som gjengis på Proff, vil ikke bli slettet.  Proff  behandler offentlige data i henhold til Lov om Enhetsregisteret, Lov om registrering av foretak, Lov om behandling av personopplysninger kapittel II og III,  Stortingsproposisjon 56 LS (2017-2018) kapittel 6, og Europaparlamentets og Rådets Forordning (EU) 2016/679 (GDPR).

Proff håndterer data i følgende kategorier:

Offentlig foretaks- og rolledata

DatafeltGDPR-formålBeskrivelseProff formålLovhenvisning
NavnArtikkel 6 e + fForetaksnavn og navn til offisiell rolleinnehaverIdentifisering av juridisk enhetLov om Enhetsregisteret §5 – §7
AdresseArtikkel 6 e + fForetakets adresse og adresse til offisiell rolleinnehaverIdentifisering av juridisk enhetLov om Enhetsregisteret §5 – §7
E-postadresseArtikkel 6 e + fE-postadresse registrert i offentlige registre
Identifisering av- og kommunikasjon med juridisk enhet
Lov om Enhetsregisteret §5 – §7
TelefonnummerArtikkel 6 e + fTelefonnummer registrert i offentlige registre (vasket mot reservasjonsregisteret)Identifisering av- og kommunikasjon med juridisk enhetLov om Enhetsregisteret §5 – §7
Fødselsdato/årArtikkel 6 e + fOffisiell rolleinnehavers fødselsdato/-årIdentifisering av juridisk enhetLov om Enhetsregisteret §5 – §7
KjønnKjønn til offisiell rolleinnehaverBrukes til statistiske formål samt for identifisering av juridisk enhet (fysisk person)Lov om behandling av personopplysninger §8 d)
KartkoordinaterArtikkel 6 e + fUtledes fra adresse (se ovenfor)Visning av juridisk enhets beliggenhet i kartLov om Enhetsregisteret §5 – §7
LikningsopplysningerLikningsopplysninger fra skatteetaten, til utlevering av likningsopplysninger på selskapsform «ENK»

NB! Dette utløser et gjenpartsbrev.

Til visning av llikningsopplysninger på selskapsform «ENK»

– NB! Dette utløser et gjenpartsbrev, samt oppslag er kun tilgjengelig på tjenesten Forvalt.no som er en lukket tjeneste. Innhentning av likningsopplysninger må skje med saklig grunn

Konsesjon fra Datatilsynet

Kundedata

DatafeltGDPR-formålProffs FormålLovhenvisning
NavnArtikkel 6 a + bOppfylle kontraktLov om behandling av personopplysninger §8 a) + b)
AdresseArtikkel 6 a + bOppfylle kontraktLov om behandling av personopplysninger §8 a) + b)
E-postadresseArtikkel 6 a + bOppfylle kontraktLov om behandling av personopplysninger §8 a) + b)
TelefonnummerArtikkel 6 a + bOppfylle kontraktLov om behandling av personopplysninger §8 a) + b)