Ny samarbeidspartner?

Restauranten din trenger ny leverandør på frukt og grønnsaker. Du er ansvarlig for å komme med en anbefaling på en solid samarbeidspartner. Å velge ny samarbeidspartner kan faktisk være nokså utfordrende. Hvordan finner du et selskapet som leverer kvalitet, har stabil økonomi og som har vært lenge nok i bransjen til at du stoler på at du ikke må ut og lete igjen om kort tid. Å motta friske kvalitetsråvarer til rett tid er essensielt i restaurantbransjen og du trenger et selskap å stole på. Hjelpen er nær! Proff gir deg tilgang til en rekke hjelpemidler.

Vi anbefaler at du:

1. Sett opp et søk. Definer hvilken bransje eller hvilke varer du søker etter. Definer deretter geografisk område. Det er kanskje lurt å velge en aktør i nærmiljøet for ferskvarer.

Du får deretter opp en liste over alle firmaer som tilbyr frukt og grønnsaker i ditt område.

2. Sjekk ut firmaenes økonomi. På proff.no finner du nøkkeltall som indikerer hvordan selskapet gjør det. Og historiske data kan fortelle deg hvor lenge firmaet har vært aktivt, hvem som er eiere og hvem som sitter i styret.

3. Sjekk gjerne om sentrale personer har roller i andre bedrifter. Kanskje du finner at en av nøkkelpersonene eier en konkurrerende restaurant, må du vurdere å sjekke ut neste firma på listen.

4. Ta kontakt med firmaer du vurderer og be om tilbud.

5. Sammenlign tilbudene
… og snart er grønnsakene klare for servering.