Hvorfor bli Proff-kunde?

Bli funnet av den rette målgruppen. Hver måned besøkes proff.no av over 1.5 million unike brukere.  Vi vet at flertallet av våre besøkende er beslutningstagere i sine respektive bedrifter. Vi vet også at de primært bruker Proff® for å finne en leverandør av bestemte varer, produkter og/eller tjenester. Som annonsør på Proff® blir din bedrift et naturlig alternativ for disse innkjøperne.


Proff® gjør din bedrift synlig i markedet
– og markedet synlig for din bedrift.

icon-eye

Se hvem som er interessert i din bedrift

Som kunde på Proff® får du detaljrapport på hvilke* bedrifter som har søkt på deg. Dermed kan du bl.a. få oversikt over potensielle kunder som vurderer deg og eksiterende kunder som sjekker din bedrift.

icon-binoculars

Vær godt synlig på DN og E24

Annonsører på Proff.no blir også mer tilgjengelige på våre samarbeidspartneres nettsteder, som E24.no og DN.no – uten ekstra kostnad. Dette betyr at din bedrift blir ekstra profilert på spydspissen av norsk næringslivs nyhetsformidlere.

icon-star

Vis deg fra din beste side

Proff® brukes også av bedrifter som skal evaluere sine eventuelle handelsforbindelser. Som Proff-kunde har din bedrift en unik mulighet til å presentere seg og dermed påvirke disse potensielle handelspartnerne før de tar en avgjørelse.

icon-bell

Bli varslet om potensielle oppdrag

Proff® gir sine kunder anbudsvarsling fra DOFFIN inkludert i sine pakker. Uten tillegg i prisen blir du varslet om nye, offentlige anbud innenfor din næringssektor.

Segmentering

Last ned lister med salgsleads

Bruk Proffs segmenteringsverktøy til å finne salgsleads til DM/TM, salg, etc. Eksporter deretter listen som en MS Excel-fil – klar til bruk i din neste kampanje. Kjøper du en annonsepakke får du med et antall klipp som lar deg laste ned lister uten ekstra kostnader.**

Les mer om annonsepakker Les mer om bannerannonsering

* Kun bedrifter som kan identifiseres ved sin registrerte IP-adresse vises i rapporten. Private nettbrukere, internettleverandører og søkemotorer inngår ikke i rapporten.
** Gjelder ikke Pakke Info.


Vil du vite mer om hva Proff® kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Fyll ut og send skjemaet til høyre, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.